Over

Tales worth telling

Atlas’ Tales is een online thuis voor avonturiers, met verhalen van de wereld. Van kleine avonturen dicht bij huis tot onvergetelijke tochten in afgelegen gebieden, voor iedereen die graag de wereld op een avontuurlijke manier ontdekt.

http://www.atlas-tales.com/wp-content/uploads/2018/01/Erwin-wordpress-150x150.png

Erwin

In het dagelijks leven houd ik me hier in Nederland bezig met muziekproductie en marketing, maar stiekem voel ik me vooral thuis in de bergen omgeven door natuur. Ik ben fanatiek gitarist, groot muziekliefhebber, gek op snowboarden, eindeloze hikes en andere avonturen. Vrij veel dus. Ik stop dan ook het liefst 48 uur in een dag. Ik heb Atlas’ Tales samen met Jorn opgericht om mijn passie voor het ontdekken van al het moois op deze aardkloot kwijt te kunnen. Naast dat ik schrijf en video’s maak voor Atlas’ Tales, komt ook alle muziek van mijn hand.

http://www.atlas-tales.com/wp-content/uploads/2018/01/Jorn-wordpress-150x150.png

Jorn

In het dagelijks leven studeer ik voor aardrijkskundedocent, hoewel ik bijna klaar ben. Van kinds af aan ben ik altijd al nieuwsgierig geweest naar vulkanen en alle andere natuurverschijnselen om me heen. Tijdens mijn opleiding is mijn enthousiasme meer gaan verschuiven naar politieke en culturele geografie. Zowel de fysische en culturele onderdelen van aardrijkskunde kan ik goed integreren in Atlas’ Tales.

AT is in die zin een droom voor mij, als een kind dat een rockster wil worden. Nu ben ik dit met Erwin gaan realiseren en droom ik alleen maar meer over reizen. Dat motiveert me nog meer om het onbekende te ontdekken!

Adventure starts here.

Volg ons op Instagram voor live updates van avonturen en plaatjes van alle mooie en bijzondere plekken waar we komen!

Join to Instagram